Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harry Potter: Prześladowca Hermiony

Crokath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet tego nie oglądałem, po komentarzach było widać jakie to dno...

Radziłbym przeczytać Ci książki(chociaż pewnie nie umiesz czytać), to o wiele większa frajda niż oglądanie takiego faila.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Z Harry'ego Pottera zrobić komedię..

Może będzie ciekawe, lecz trochę bez sensu, że tak zboczyli od książki.

Tak BTW:

To fake czy nie? ;p

@EDIT

po dłuższych poszukiwaniach zauważyłem, że to niestety fake ;p

http://www.youtube.com/watch?v=HYpXqA77rjM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aYjofEqX7RQ

Don't feed trolls ;]

Opublikowano
Umiem czytac ... mow za siebie ...

Ciekawe czy przeczytałbyś wszystkie książki z serii po kilka razy. Do tego mój rekord to ponad 800 stron w niecałe 20 godzin...

A co do tego filmiku, to pewnie jakaś przeróbka, lektor z programu i jakieś badziewne teksty. Żeby powstał film o HP, musi zgodzić się na niego autorka książek(a na takie badziewie by się nie zgodziła), po za tym, seria się już zakończyła a ostatni film jest w produkcji.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

nie no do kina na Harrego o.0 i to z dziewczyną jeszcze o.0 lepiej na jakiś pseudo horror ( to dzisiejsze horrory to gówna ... )

Opublikowano

bede mial na co isc z laska do kina :lol:

No tak, a zastanawiałem sie kto w takie coś uwierzy. Teraz już wiem :P

76561198001815076.png
Opublikowano

No tak, a zastanawiałem sie kto w takie coś uwierzy. Teraz już wiem :P

nawet nie otwieralem tego linku :D

Wyjdzie czy nie - obojetnie i tak musze zabrac panne na jakis film bo juz mi dupe truje :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ciekawe czy przeczytałbyś wszystkie książki z serii po kilka razy. Do tego mój rekord to ponad 800 stron w niecałe 20 godzin...

A co do tego filmiku, to pewnie jakaś przeróbka, lektor z programu i jakieś badziewne teksty. Żeby powstał film o HP, musi zgodzić się na niego autorka książek(a na takie badziewie by się nie zgodziła), po za tym, seria się już zakończyła a ostatni film jest w produkcji.

Czytales Harry'ego przez 20 godzin ?

Mam nadzieję , ze co innego.

Sam osobiście przeczytałem wszystkie części ;) Jedynie porwały mnie pierwsze 3(Komnata tajemnic szczegolnie)

@topic

Nie wyjdzie , a filmik ciekawie i smiesznie zmontowany.

Opublikowano
Czytales Harry'ego przez 20 godzin ?

Tak, czytałem, Książę Półkrwi, coś w tym dziwnego? Mnie osobiście się wszystkie podobały.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

a książę jakiś fajny jest ? bo tylko tej części nie czytałem ;<

Opublikowano

Jak już czytałeś wszystkie części to przeczytaj i tą, dużo rzeczy właśnie zaczęło się wyjaśniać w Książę Półkrwi, bez niej możesz niektórych rzeczy z Insygnia Śmierci nie wiedzieć.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ja przeczytałem wszystkie części po kilkadziesiąt razy (księcia 80 razy - mój rekord) i mogę powiedzieć, że książę jest najlepszy, a na drugim miejscu jest Więzień Azkabanu

@iRokushou

800 stron w 20godzin?

Słaabo ja przeczytałem Zakon Feniksa w 11godzin

PS.

Polecam serie Zwiadowcy

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

A ja przeczytałem całą Trylogie w 10 minut.

No dobra, 11 bo oglądałem obrazki...

Wg. mnie książki są nawet dobre.

Filmy tez, chociaż w większości to pic na łatwą kasę z dzieciaków.

Gry - dno.

Rimejki - muł z dna.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jesli nie masz telewizora to sie nie dziwie ze czytasz ksiazki... xD Kazdy wie ze ksiazka lepsza niz film, ale jesli ktos woli film obejzec to nie znaczy ze czytac nie umie <.<

Chetnie bym obejzal taki film xD

IKS DE!

Opublikowano
ale jesli ktos woli film obejzec to nie znaczy ze czytac nie umie <.<

A jeśli umiem czytać, ale jestem zbyt leniwy żeby przeczytać książkę to co ? ^^

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...